Instalare Sisteme

Compania noastra importa, distribuie si instaleaza produse dintr-o gama larga de produse de securitate: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces pentru vile si sedii de firma, sisteme de pontaj electronic, automatizari porti culisante, batante si bariere electromecanice, sisteme de sonorizare, telefonie sau sisteme antifurt pentru magazine adresate atat firmelor instalatoare cat si consumatorilor finali.

Noi suntem in permanenta in contact cu cele mai noi tehnologii si solutii de securitate, incercand sa le promovam pe piata noastra, oferind in acest scop clientilor, societati de instalare, scolarizare gratuita la sediul societatii noastre.

Asiguram instalare in judetele:Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui,Covasna, Vrancea, Galati, Tulcea, Braila, Buzau, Prahova, Ialomita, Constanta, Brasov, Calarasi, Sibiu, Ilfov, Bucuresti, etc.(pentru proiecte mari ne deplasam oriunde in tara). Instalarea se face cu echipele de instalari AVIATEL Security Srl sau firmele partenere.

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti-Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea.

Alarma antiefractie Instalarea unui sistem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau, de ce nu, a unei intregi companii.

Sisteme supraveghere video Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmărirea şi înregistrarea imaginilor dintr-un spaţiu care trebuie supravegheat si se adreseaza, in principal, acelor spatii in care se desfasoara diferite activitati.

Sisteme de acces control si pontaj Sistemele de control acces reprezinta un instrument esential pentru managementul resurselor umane intr-o organizatie.

Bariere si automatizari porti Pentru accesul in parcari rezidentiale si industriale va oferim bariere automatizate precum si toate accesoriile necesare.

Interfon si videointerfon Este proiectat pentru a dezvolta Interfonul de scara cu carduri de proximitate, oferind comunicare video intre apartamente, precum si intre apartamente si intrarea in scara

Toate Drepturile rezervate - Porti-Automate.com
Sisteme de Securitate - Automatizari porti - Usi de Garaj © 2015